FAJNE novinky

Možná si říkáte: Novinky! Novinky... Jaké novinky asi můžou těstoviny nabízet? Prostě špagety, vrtule, nudle do polívky. Pár krátkých druhů, nějaké ty dlouhé... Uvařím to děckám k večeři a co víc řešit?
 
Nenechte se mýlit. Výroba těstovin tak, aby se nerozpadaly při vaření, aby se daly uvařit tak akorát "al dente" a nerozvařily se, aby zůstaly krásné v omáčkách, salátech i polévkách... to je pořádná alchymie. My ve Fajne Pastě naštěstí víme, jak moc je kvalita důležitá a nenecháváme nic náhodě. Každý nový druh pečlivě testujeme, ochutnáváme a vypipláváme do posledního detailu, dokud není spokojen i ten největší puntičkář mezi námi.
 
O to víc nás těší, že se nám letos podařilo přidat do naší těstovinové rodinky tři nové druhy - široké vroubkované trubky RIGATONI, dlouhé ploché TAGLIATELLE a všemi oblíbené SPAGHETTI.
 
Pojďme se na ně podívat trochu blíž...
 
Nová chuťová dobrodružství přinesou do vaší kuchyně RIGATONI a jejich charakteristická textura. Typický válcovitý tvar a drážkovitá struktura se postarají o to, aby ani kapka vaší oblíbené omáčky nepřišla nazmar. S jakou omáčkou si je uvaříte, to už necháme na vás...
 
Lucrezia Borgia
 
Pokud jste milovali naše fettuccine, zcela jistě si oblíbíte i jejich jemnějšího sourozence - TAGLIATELLE. Kromě toho, že vás nalákají svým dokonalým tvarem a lahodnou chutí, možná vás zaujme i to, jak vlastně vznikly. Podle jedné pověsti inspirovaly krásné vlasy vévodkyně Lucrezie Borgie kuchaře k výrobě právě těchto těstovin. Pravdivost téhle pověsti už ověříme asi jen stěží, ale jak výborné tagliatelle jsou můžete ověřit na vlastní chuťově buňky.
 
A když budete chtít na chvíli vystoupit z tradičních chutí, vyzkoušejte také naše TAGLIATELLE S MEDVĚDÍM ČESNEKEM, které vašemu jídlu dodají neodolatelnou vůni a šmrnc.
 
 
Snad nejoblíbenějším druhem vůbec jsou ale jednoznačně SPAGHETTI. Nejoblíbenější a také nejznámější nejen u nás nebo ve slunné Itálii, ale také po celém světě. Naše spaghetti jsou vyrobeny z kvalitní semolinové mouky, která zajistí, že se nerozvaří, po uvaření nelepí a lépe drží tvar. Za nás prošly všemi chuťovými testy na výbornou, další ochutnávání už je jen na vás.
 
Pokud se chcete o našich novinkách dozvídat mezi prvními, nezapomeňte nás sledovat na sociálních sítích - Facebooku a Instagramu. Tam nám také můžete dát vědět, které jste již vyzkoušeli a jaké patří mezi vaše favority.
 
Přejeme vám dobrou chuť a fajnový den!