RISOTTO lesní hříbky
Houbové risotto vás během chvíle vtáhne do moravských lesů.
Detailní popis produktu
Risotto (rizoto) je jednou z nejoblíbenějších italských klasik. Receptura našich risott zůstává italská, stejně jako jeho základní surovina - vybraná italská risottová rýže.
Pro ty, kteří mají rádi větší rozmanitost máme tuto verzi našeho houbového risotta. Použili jsme do něj ten nejlepší mix certifikovaných hub z Beskyd - hřib pravý, hřib kovář, hřib hnědý a křemenáč březový. Příprava je velice snadná, pouze s jednou pánvičkou si za pár minut vyčarujete lahodný pokrm, který vás svou nezaměnitelnou vůní a neméně výraznou chutí vtáhne do moravských lesů.
Příprava: Směs na risotto orestujte na olivovém oleji. Připravte si 750ml vody, kterou postupně, za stálého míchání, přilévejte k rýži. Osolte dle chuti. Celková doba přípravy je 20-25 minut. Rýže je hotová, pokud je tzv. al dente. Na závěr vaření vmíchejte do rýže plátek másla a parmazán.
TIP Fajne Pasty: Orestovanou rýžovou směs podlijte nejprve 100ml bílého vína, poté pokračujte v receptu se 650ml vody.
Složení: italská rýže, sušená směs českých lesních hříbků - 8g (hřib pravý, hřib kovář, hřib hnědý a křemenáč březový), polévkové koření Fajna Pasta (mrkev, petržel kořen, pórek, pažitka, petržel nať, libeček), cibule, česnek, kmín, koriandr
Doplňkové parametry
Kategorie: | Risotta |
---|---|
Hmotnost: | 250g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář