Vrtule s červenou řepou
Oblíbené vrtule s červenou řepou vypěstovanou u nás v Česku.
Detailní popis produktu
Vřetena, vrtule, spirály, italsky fusili... Tyto spirálově stočené těstoviny jsou jedny z nejoblíbenějších druhů. Jejich název pochází z italského fuso, což v překladu znamená "kroucení" nebo "vývrtka". Tradičně se proužky těstovin točily kolem vřetenové tyče, aby získaly svůj charakteristický kudrnatý tvar. Hodí se především do salátů nebo k zeleninovým omáčkám. Velké oblibě se těší hlavně u dětí.
Naše řepové jsou navíc dochucené červenou řepou, s láskou vypěstovanou u nás v Česku, díky kterým mají svou typicky rudou barvu. Nelekněte se tedy, když se vám voda při jejich vaření zabarví trochu do růžova, velký podíl řepné složky tím promluví sám za sebe.
Příprava: Těstoviny (400g) vložte do 3l vroucí osolené vody a vařte 8-10 min. Občas promíchejte, sceďte.
Složení: semolinová mouka, pšeničná mouka, červená řepa (min. 23%)
Těstoviny jsou vyráběny z kvalitních surovin, sušeny při nízkých teplotách a ručně baleny.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Přílohové těstoviny |
---|---|
Hmotnost: | 400g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář